Меню
Кошница

Под наем

ПОД НАЕМ - OmniaBaby еластичен слинг едноцветен - Млечно ментово ПОД НАЕМ - OmniaBaby еластичен слинг едноцветен - Млечно ментово
Ново
Марка: OmniaBaby
Цената е за наемане на този модел носилка за период от 1 седмица. Друг период може да бъде избран от меню.  Двупосочните куриерски разходи са за сметка на клиента. OmniaBaby еластичен слинг за носене на бебе (едноцветен) - Млечно ментовоПредимства С еластичния слинг на ..
13.00 лв.
ПОД НАЕМ OmniaBaby еластичен слинг едноцветен - Романтично розово ПОД НАЕМ OmniaBaby еластичен слинг едноцветен - Романтично розово
Ново
Марка: OmniaBaby
Цената е за наемане на този модел носилка за период от 1 седмица. Друг период може да бъде избран от меню.  Двупосочните куриерски разходи са за сметка на клиента.OmniaBaby еластичен слинг за носене на бебе (едноцветен) - Романтично розовоПредимства С еластичния слинг на OMNIA BABY можете ..
13.00 лв.
Марка: Nashsling
Цената е за наемане на този модел носилка за период от 1 седмица. Друг период може да бъде избран от меню.  Двупосочните куриерски разходи са за сметка на клиента. Май Тай  Nashsling е подходяща носилка за бебета от раждането до приблизително 2 годишна възраст (от 3,5 до 15 ..
13.00 лв.
ПОД НАЕМ Nashsling Next Air eргономична раница - Azure Blue ПОД НАЕМ Nashsling Next Air eргономична раница - Azure Blue
Ново
Марка: Nashsling
Цената е за наемане на този модел носилка за период от 1 седмица. Друг период може да бъде избран от меню.  Двупосочните куриерски разходи са за сметка на клиента. Вижте общите условия за наемане ТУК.Nashsling Next Air е подходяща за носене на бебета и деца от 6 месечна до 3 годи..
15.00 лв.
ПОД НАЕМ Ергономична раница Nashsling Optima - Блек ПОД НАЕМ Ергономична раница Nashsling Optima - Блек
Ново
Марка: Nashsling
 Цената е за наемане на този модел носилка за период от 1 седмица. Друг период може да бъде избран от меню.  Двупосочните куриерски разходи са за сметка на клиента. Вижте общите условия за наемане ТУК.Ергономичната раница Nashsling Optima е перфектната бюджетна раница. Рани..
15.00 лв.
ПОД НАЕМ Поларен суитшърт за бебеносене 3 в 1 - черно Petals ПОД НАЕМ Поларен суитшърт за бебеносене 3 в 1 - черно Petals
Ново
Марка: OmniaBaby
 Цената е за наемане на този модел носилка за период от 1 седмица. Друг период може да бъде избран от меню.  Двупосочните куриерски разходи са за сметка на клиента. Вижте общите условия за наемане ТУК.Функционален поларен суитшърт с приставка за бебеносене, която може да се ..
15.00 лв.
ПОД НАЕМ Слинг с халки (ринг слинг) Nashsling - Smoky (100% лен) ПОД НАЕМ Слинг с халки (ринг слинг) Nashsling - Smoky (100% лен)
Ново
Марка: Nashsling
Слингът с халки е подходящ за носене както за новородени, така и за вече проходили деца.Лесното поставяне и малкият му обем го прави предпочитан от много родители.  Заради еднопластовото поставяне и ленената тъкан рингслингът Nashsling е идеален вариант за лятото. Цената е за наемане на то..
15.00 лв.
ПОД НАЕМ Ергономична раница регулируема Nashsling Combi - Ултра (лен) ПОД НАЕМ Ергономична раница регулируема Nashsling Combi - Ултра (лен)
Ново
Марка: Nashsling
Цената е за наемане на този модел носилка за период от 1 седмица. Друг период може да бъде избран от меню.  Двупосочните куриерски разходи са за сметка на клиента. Ергономичната раница Nashsling Combi е с уникален по рода си панел, който може да се регулира по дължина и..
20.00 лв.
ПОД НАЕМ Ергономична раница Emeibaby Baali Berry - размер бебе (регулируема)
Ново
Марка: emeibaby
Цената е за наемане на този модел носилка за период от 1 седмица. Друг период може да бъде избран от меню.  Двупосочните куриерски разходи са за сметка на клиента. Вижте общите условия за наемане ТУК. Ергономична раница и слинг в едноЧесто родителите изпитват притеснение от ..
70.00 лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)