Меню
Кошница

Комплекти

Комплекти
Марка: Blade and Rose
Комплект блуза и клинче със симпатично агънце.Блузките Blade&Rose са направени с пениран памук, за да бъдат максимално меки за кожата на детето. На рамото са с тик так за лесно обличане и събличане, а линията е на врата е специално направена, за да не дразни. Клинчетата Blade&Rose са ел..
64.80 лв.
Марка: Blade and Rose
Коледен комплект блуза и клинче.Блузките Blade&Rose са направени с пениран памук, за да бъдат максимално меки за кожата на детето. На рамото са с тик так за лесно обличане и събличане, а линията е на врата е специално направена, за да не дразни. Клинчетата Blade&Rose са еластични и без ..
64.80 лв.
Марка: Blade and Rose
Комплект блуза и клинче с колички.Блузките Blade&Rose са направени с пениран памук, за да бъдат максимално меки за кожата на детето. На рамото са с тик так за лесно обличане и събличане, а линията е на врата е специално направена, за да не дразни. Клинчетата Blade&Rose са еластични и бе..
64.80 лв.
Марка: Blade and Rose
Комплект блуза и клинче с изплезена крава.Блузките Blade&Rose са направени с пениран памук, за да бъдат максимално меки за кожата на детето. На рамото са с тик так за лесно обличане и събличане, а линията е на врата е специално направена, за да не дразни. Клинчетата Blade&Rose са еласти..
64.80 лв.
Марка: Blade and Rose
Комплект блуза и клинче с летящ еднорог.Блузките Blade&Rose са направени с пениран памук, за да бъдат максимално меки за кожата на детето. На рамото са с тик так за лесно обличане и събличане, а линията е на врата е специално направена, за да не дразни. Клинчетата Blade&Rose са еластичн..
64.80 лв.
Марка: Blade and Rose
Комплект блуза и клинче с калинки.Блузките Blade&Rose са направени с пениран памук, за да бъдат максимално меки за кожата на детето. На рамото са с тик так за лесно обличане и събличане, а линията е на врата е специално направена, за да не дразни. Клинчетата Blade&Rose са еластични и бе..
64.80 лв.
Марка: Blade and Rose
Комплект блуза и клинче с катеричка.Блузките Blade&Rose са направени с пениран памук, за да бъдат максимално меки за кожата на детето. На рамото са с тик так за лесно обличане и събличане, а линията е на врата е специално направена, за да не дразни. Клинчетата Blade&Rose са еластични и ..
64.80 лв.
Марка: Blade and Rose
Комплект блуза и клинче с енот супергерой.Блузките Blade&Rose са направени с пениран памук, за да бъдат максимално меки за кожата на детето. На рамото са с тик так за лесно обличане и събличане, а линията е на врата е специално направена, за да не дразни. Клинчетата Blade&Rose са еласти..
64.80 лв.
Марка: Blade and Rose
Комплект блуза и клинче с таралежи.Блузките Blade&Rose са направени с пениран памук, за да бъдат максимално меки за кожата на детето. На рамото са с тик так за лесно обличане и събличане, а линията е на врата е специално направена, за да не дразни. Клинчетата Blade&Rose са еластични и б..
64.80 лв.
Марка: Blade and Rose
Комплект блуза, клинче и чорапки със зайчета.Блузките Blade&Rose са направени с пениран памук, за да бъдат максимално меки за кожата на детето. На рамото са с тик так за лесно обличане и събличане, а линията е на врата е специално направена, за да не дразни. Клинчетата Blade&Rose са ела..
73.70 лв.
Марка: Blade and Rose
Комплект блуза, клинче и чорапки с ябълки.Блузките Blade&Rose са направени с пениран памук, за да бъдат максимално меки за кожата на детето. На рамото са с тик так за лесно обличане и събличане, а линията е на врата е специално направена, за да не дразни. Клинчетата Blade&Rose са еласти..
73.70 лв.
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)